Φιλανθρωπική δράση του Συνδέσμου Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου

Γράφτηκε από
Φιλανθρωπική δράση του Συνδέσμου Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου

Για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί στο Γάζι η φιλανθρωπική δράση του Συνδέσμου Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου «Παζάρι Δεύτερο Χέρι – Χέρι Βοηθείας» με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Μαλεβιζίου.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί 8 με 10 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Μιχ. Κατσαμάνη μπροστά από το Δημαρχείο Μαλεβιζίου με ώρες λειτουργίας από τις 16.00 έως τις 22.00.

Στο τριήμερο Παζάρι θα πωλούνται αντικείμενα που έχουν προσφέρει και κάτοικοι του Δήμου Μαλεβιζίου, τα οποία περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, διακοσμητικά, κουζινικά, κεντήματα, κοσμήματα, φωτιστικά, πίνακες, καθρέπτες, βιβλία, μικροέπιπλα κλπ. Αντικείμενα που θα αποκτήσουν και πάλι αξία στο Παζάρι του Συνδέσμου.

Τα έσοδα από το Παζάρι θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ξενώνα «Κακοποιημένης Γυναίκας και Παιδιού», του Παιδικού Ξενώνα «Σπίτι των Αγγέλων» και της Γραμμής SOS 801-11-16000.

Στο πλαίσιο της φιλανθρωπικής δράσης του Συνδέσμου Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου θα πραγματοποιηθούν και παράλληλες καλλιτεχνικές δράσεις.

Την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στις 20.30 ο Γιώργος Παντερής και το συγκρότημα του θα διασκεδάσουν όσους βρεθούν στην πλατεία Μιχ. Κατσαμάνη με κρητική μουσική και τραγούδια.

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου ο μάγος Zakris  και η ομάδα του θα παρουσιάσουν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους. Θα ακολουθήσει συναυλία με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, με τους Βαγγέλη Λύτινα και Γιάννη Ανάπα στο Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης την Κυριακή στις 21.00 με ελεύθερη είσοδο.

Τέλος το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου στις 20.30 ο Γιώργος Ρασούλης και οι μικροί μαθητές του υπόσχονται μία βραδιά έκπληξη στο κλείσιμο της φιλανθρωπικής δράσης.

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Διάφορα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares