Συνάντηση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. με αντιπροσωπεία της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού

Γράφτηκε από
Συνάντηση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. με αντιπροσωπεία της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού  Συνάντηση του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. με αντιπροσωπεία της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού 20072021arxigossinantisi 950x534

Ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης, συναντήθηκε χθες, 19 Ιουλίου 2021, με αντιπροσωπεία της Διεθνούς Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού.

Συμμετείχαν, από πλευράς της Διεθνούς Επιτροπής, η επικεφαλής της ελληνικής αποστολής ICRC κα Monica Zanarelli, ο σύμβουλός της κ. Κωνσταντίνος Καζανάς, ο συντονιστής τομέα προστασίας κ. Marc Maurer και η ιατροδικαστής κα Πόπη Χρυσοστόμου, ενώ από πλευράς Ελληνικής Αστυνομίας ο Αναπληρωτής Διευθυντή της Διεύθυνσης Δημόσιας Ασφάλειας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Ιωάννης Αναγνωστόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που διεξήχθη σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, οι δυο πλευρές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος καθώς και ενίσχυσης της συνεργασίας στον τομέα της αναγνώρισης – ταυτοποίησης αγνοούμενων μεταναστών.

Ετικέτες άρθρου:
Κατηγορίες άρθρου:
Διάφορα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares