Συνάντηση για την ανάπτυξη του τμήματος Γεωπονικού Πανεπιστημίου στην Άμφισσα

Γράφτηκε από
Συνάντηση για την ανάπτυξη του τμήματος Γεωπονικού Πανεπιστημίου στην Άμφισσα Ιωάννης Μπούγας Συνάντηση για την ανάπτυξη του τμήματος Γεωπονικού Πανεπιστημίου στην Άμφισσα

Ο Βουλευτής Φωκίδας, κ. Ιωάννης Μπούγας, συναντήθηκε σήμερα στην Πρυτανεία του Γεωπονικού Πανεπιστημίου με τον Πρύτανη κ. Σπυρίδωνα Κίντζιο, τον Αντιπρύτανη Οικονομικών και Ανάπτυξης κ. Ιορδάνη Χατζηπαυλίδη και τον Κοσμήτορα της Σχολής Εφαρμοσμένων Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών κ. Κωνσταντίνο Τσιμπούκα και συζήτησαν το ζήτημα της στρατηγικής ανάπτυξης του Τμήματος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου, που λειτουργεί στην Άμφισσα.

Συμφωνήθηκε ότι τα ειδικότερα θέματα που αποτέλεσαν αντικείμενο της συνάντησης, όπως η πλήρης στελέχωση του Τμήματος, τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων, η μελλοντική λειτουργία μεταπτυχιακών τμημάτων, η συνεργασία με άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, η διασύνδεσή του με την οικονομική και επιχειρηματική ανάπτυξη της περιοχής θα συζητηθούν σε σύσκεψη, που θα λάβει χώρα στην Άμφισσα, κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου, με συμμετοχή του Βουλευτή Φωκίδας, των πρυτανικών αρχών και καθηγητών του Πανεπιστημίου, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Δήμου Δελφών, καθώς και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Στερεάς Ελλάδας και του Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Φωκίδας.

Κατηγορίες άρθρου:
Εκπαίδευση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *