Συμμετοχή του Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς σε δράσεις στην πόλη

Γράφτηκε από
Συμμετοχή του Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς σε δράσεις στην πόλη ees l3 950x713

Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς προσέφερε τις υπηρεσίες του μέσω των εθελοντών του για ένα συνεχόμενο δεκαήμερο από τις 16 – 25 Σεπτεμβρίου 2022.

Πλούσια η δράση των εθελοντών μας, τους οποίους θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα γιατί συνεχίζουν να κάνουν την αγάπη τους δράση και μέσα από την προσφορά τους δείχνουν έμπρακτα την στήριξή τους στους
συνανθρώπους μας.

  • Κατόπιν αιτήματος του Δήμου Λεβαδέων αναλάβαμε αποκλειστικά την υγειονομική κάλυψη και την εν γένει υποστήριξη των αθλητών που συμμετείχαν στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας η οποία πραγματοποιήθηκε από 16-22 Σεπτεμβρίου 2022. Όλοι οι εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος αντιμετώπισαν όλα τα περιστατικά με υπευθυνότητα και ασφάλεια.
  • Κατόπιν αιτήματος του Α.Κ.Ο.Λ αναλάβαμε την υγειονομική κάλυψη και την εν γένει υποστήριξη των αθλητών του «10ου ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ-Ημιμαραθώνιου Λιβαδειάς »που πραγματοποιήθηκε στη Λιβαδειά στις 25 Σεπτεμβρίου 2022.

Υπήρχαν σε όλο το μήκος της διαδρομής τρεις υποστηρικτικοί σταθμοί του Ερυθρού Σταυρού για τους αθλητές. Δόθηκε ένα ηχηρό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης. φυσικά όλοι οι εθελοντές μας με ιδιαίτερη θέρμη αγκάλιασαν τη δράση αυτή καθώς ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ κατάφεραν με την παρουσία τους να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα ιδιαίτερα ζεστή και συγκινητική όπως αρμόζει σε τέτοιου είδους αγώνες.

Συμμετοχή του Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς σε δράσεις στην πόλη ees l1

Συμμετοχή του Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς σε δράσεις στην πόλη ees l2 1024x768
Συμμετοχή του Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς σε δράσεις στην πόλη
Συμμετοχή του Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς σε δράσεις στην πόλη ees l4 1024x768
Συμμετοχή του Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς σε δράσεις στην πόλη

To Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ Λιβαδειάς συνεχίζει να προσφέρει ανιδιοτελώς όπου υπάρχει ανάγκη, σε όποια δράση χρειάζεται, με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο.

Με εκτίμηση,
Εκ μέρους του Δ.Σ

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΙΝΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΕΡΜΙΓΚΗΣ

Κατηγορίες άρθρου:
Διάφορα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares