Συλλήψεις αλλοδαπών που… τεμάχιζαν οχήματα του Δήμου Κιλκίς για σκραπ!

Γράφτηκε από
Συλλήψεις αλλοδαπών που… τεμάχιζαν οχήματα του Δήμου Κιλκίς για σκραπ! 25092021klopesoximaton003 950x438

Εξιχνιάστηκε άμεσα μετά από συντονισμένες έρευνες των αστυνομικών του Γραφείου Ασφάλειας του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, η κλοπή 5 παλαιών οχημάτων ιδιοκτησίας Δήμου σε περιοχή του Κιλκίς. Για την υπόθεση συνελήφθησαν χθες (24 Σεπτεμβρίου 2021) το απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης δύο αλλοδαποί άνδρες και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα.

Ειδικότερα, προηγήθηκε καταγγελία από υπάλληλο Δήμου σε περιοχή του Κιλκίς, σύμφωνα με την οποία άγνωστοι δράστες, το χρονικό διάστημα από 22 έως 24 Σεπτεμβρίου 2021, αφαίρεσαν από δύο οικόπεδα του Δήμου, 4 απορριμματοφόρα και 1 λεωφορείο, τα οποία ήταν μη λειτουργικά και σε κατάσταση ακινησίας.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών, εντοπίσθηκε χώρος οικοπέδου σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου μετέφεραν και τεμάχιζαν οχήματα για την παράνομη επεξεργασία μετάλλων και στον οποίο συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια εργασιών οι δύο αλλοδαποί άνδρες.

Στον ίδιο χώρο εντοπίσθηκαν 3 από τα κλεμμένα οχήματα του Δήμου, 2 από τα οποία είχαν τεμαχιστεί. Στην δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται και ημεδαπός άνδρας, ιδιοκτήτης του προαναφερόμενου οικοπέδου στο οποίο εντοπίσθηκαν τα οχήματα.

Συλλήψεις αλλοδαπών που… τεμάχιζαν οχήματα του Δήμου Κιλκίς για σκραπ! 25092021klopesoximaton002
Συλλήψεις αλλοδαπών που… τεμάχιζαν οχήματα του Δήμου Κιλκίς για σκραπ! 25092021klopesoximaton001
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

Κατηγορίες άρθρου:
Εγκληματικότητα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares