Συγχαρητήρια δημάρχου Λεβαδέων σε αθλητές του ΑΚΟΛ

Γράφτηκε από
Συγχαρητήρια δημάρχου Λεβαδέων σε αθλητές του ΑΚΟΛ  Συγχαρητήρια δημάρχου Λεβαδέων σε αθλητές του ΑΚΟΛ

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας συγχαίρει τους αθλητές και τις αθλήτριες του Αθλητικού Κολυμβητικού Ομίλου Λιβαδειάς(Α.Κ.Ο.Λ.), καθώς και τις προπονήτριες για την επιτυχία τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνου που διεξήχθη το Σάββατο 24 Ιουλίου 2021 στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου.

Συγκεκριμένα, στην κατηγορία Γυναικών η Κατερίνα Καλέγκα κατετάγη στην 3η θέση με το αργυρό μετάλλιο, η Κωνσταντίνα Καρατσόλη στην 7η θέση και η Βασιλική Αναγνώστη στην 8η θέση.

Στην κατηγορία Εφήβων ο Χριστόφορος Χατζηροδιάς έλαβε την 4η θέση και στην κατηγορία Νεανίδων η Ιωάννα Μπράλιου βρέθηκε στην 7η θέση.

Ακόμη, στο Πρωτάθλημα συμμετείχε και ο συντοπίτης αθλητής Βασίλειος Κωτσαδάμ, ο οποίος ήταν στον Α.Κ.Ο.Λ. για αρκετά χρόνια και κατέλαβε την 7η θέση στην κατηγορία Ανδρών, με τον Σύλλογο του.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζει να δοθούν και στις δύο προπονήτριες των αθλητών κ. Πολίνα Παπαχρήστου και κ. Έφη Παπαχαραλάμπους για την στήριξη και την καθοδήγηση τους. Ο Δήμαρχος Λεβαδεών κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας τους ευχαριστεί θερμά και τους εύχεται αμέτρητες επιτυχίες τόσο σε εκπαιδευτικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο και τους προτρέπει να μην σταματούν ποτέ να αγωνίζονται για την επίτευξη των στόχων και την πραγματοποίηση των ονείρων τους.

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Αθλητισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *