Σε εξέλιξη οι εργασίες ανάπλασης της Πλατείας Υπαπαντής στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από
Σε εξέλιξη οι εργασίες ανάπλασης της Πλατείας Υπαπαντής στην Καλαμάτα Σε εξέλιξη οι εργασίες ανάπλασης της Πλατείας Υπαπαντής στην Καλαμάτα                                                                  950x633

Εκκίνησαν οι εργασίες, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που είχε δοθεί από τον ανάδοχο, όσον αφορά την εκτέλεση του έργου «Ανάπλαση Ιστορικού Κέντρου Καλαμάτας Γ’ φάση (πλατεία Υπαπαντής)». Για τις εργασίες που έχουν ξεκινήσει από τη νοτιοδυτική πλευρά της πλατείας, ενημερώθηκε σε επιτόπια αυτοψία την Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021 ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος.

Στην περίμετρο της περιοχής ανάπλασης έχει τοποθετηθεί εργοταξιακή περίφραξη και οικίσκος για τις ανάγκες του έργου, ενώ έχει ξεκινήσει η διαδικασία της καθαίρεσης των υφιστάμενων δαπεδοστρώσεων του νοτιοδυτικού τμήματος.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ανάδοχο, οι εργασίες (που έχουν ως προθεσμία εκτέλεσης 300 ημερολογιακές ημέρες) αναμένεται να κυλήσουν δίχως προβλήματα. Υπενθυμίζεται ότι το έργο εκτελείται ανά τμήματα, προκειμένου να επιτευχθεί η δυνατόν λιγότερη όχληση σε περιοίκους καθώς και στη λειτουργία του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού της Υπαπαντής του Χριστού.

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Υποδομές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares