Πύργος Ηλείας: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 42ο Ολυμπιακό Ράλι

Γράφτηκε από
Πύργος Ηλείας: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 42ο Ολυμπιακό Ράλι                           42

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14 Νοεμβρίου το 42ο Ολυμπιακό Ράλι, το οποίο διεξήχθη στις 13 και 14 Νοεμβρίου, παρουσία και του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριου Φαρμάκη. Επρόκειτο για μία σημαντική γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, σε συνεργασία και με άλλους φορείς.

Ύστερα από αρκετά χρονιά πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των πληρωμάτων καθώς και η απονομή των νικητών στην κεντρική πλατεία του Πύργου ενώ η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε άλλη χρονιά, τόσο από τους διαγωνιζόμενους (43 συμμετοχές) όσο και από τους θεατές. Τηρώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα και όλες τα μέτρα ασφάλειας, η πόλη του Πύργου γέμισε κόσμο που απόλαυσε το θέαμα και χειροκρότησε τους συμμετέχοντες.

Στο Ολυμπιακό Ράλι έδωσαν το παρών επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού, Δημήτρης Νικολακόπουλος, ο Βουλευτής Ν. Ηλείας, Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο Δήμαρχος Πύργου, Τάκης Αντωνακόπουλος, αντιδήμαρχοι των δήμων στους οποίους πραγματοποιήθηκε ο Αγώνας, Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας.

Ο κ. Νικολακόπουλος δήλωσε ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά η πραγματοποίηση του 42ου Ολυμπιακού Ράλι που με μεγάλη επιτυχία έφερε εις πέρας η Αγωνιστική Ολυμπιακή Λέσχη Πύργου (ΑΟΛΑΠ). Συνεχάρη τους διοργανωτές για τη φετινή πρωτοβουλία, πάρα τις όποιες αντιξοότητες και δυσκολίες, ενώ ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλους τους διαγωνιζόμενους. Πρόσθεσε δε ότι αποτελεί μεγάλη ικανοποίηση για την Ηλεία να φιλοξενεί διοργανώσεις υψηλού επιπέδου που συμβάλλουν στην ανάδειξη και την επισκεψιμότητα της ευρύτερης περιοχής. Τέλος, ανανέωσε το ραντεβού για την επόμενη χρονιά.

Κατηγορίες άρθρου:
Αθλητισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares