Προσοχή: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μαλακάσα λόγω μουσικού φεστιβάλ στο θεματικό πάρκο «TERRA VIBE PARK»

Γράφτηκε από
Προσοχή: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μαλακάσα λόγω μουσικού φεστιβάλ στο θεματικό πάρκο «TERRA VIBE PARK»  Προσοχή: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Μαλακάσα λόγω μουσικού φεστιβάλ στο θεματικό πάρκο «TERRA VIBE PARK» erga 950x634

Λόγω διεξαγωγής μουσικού φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί μονοδρόμηση της κυκλοφορίας των οχημάτων στο παράπλευρο οδικό δίκτυο της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα του μεταξύ των χ/θ 36,000 και 39,000, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, περιοχής Δήμου Ωρωπού, από την 17.00 ώρα του Σαββάτου 15-6-2024 έως την 09.00 ώρα της Κυριακής 16-6-2024.

Σε περίπτωση που απαιτηθεί και αναλόγως των κυκλοφοριακών συνθηκών, θα πραγματοποιηθεί ολική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και εκτροπή αυτής μέσω της Παλαιάς Ε.Ο. Αθηνών-Χαλκίδας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στο ανωτέρω οδικό δίκτυο κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Ετικέτες άρθρου:
· ·
Κατηγορίες άρθρου:
Οδική Ασφάλεια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *