Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Οδικά έργα στην Ε.Ο. Αντιρρίου-Ιωαννίνων

Γράφτηκε από
Οδικά έργα στην Ε.Ο. Αντιρρίου-Ιωαννίνων Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Οδικά έργα στην Ε.Ο. Αντιρρίου-Ιωαννίνων

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Εργασίες συντήρησης και καθαρισμού οι οποίες δεν είχαν πραγματοποιηθεί επί πολλά χρόνια ξεκίνησαν από τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020 στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων στο ύψος της κοινότητας Ανοιξιάτικου με τη συνδρομή των μηχανημάτων της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας αλλά και μηχανημάτων από την έδρα της Περιφέρειας στην Πάτρα μετά από σχετική πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων, Θανάση Μαυρομμάτη. Στην όλη προσπάθεια συμβάλει και η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά.

«Από το δρόμο αυτό περνάνε κάθε μέρα εκατοντάδες οχήματα και η πλημμελής συντήρηση του οδικού άξονα προκαλούσε δυσχέρειες στην οδική κυκλοφορία και την οδική ασφάλεια. Γι’ αυτό ήταν απαραίτητη μία σημαντική παρέμβαση προκειμένου να βελτιωθούν οι κυκλοφοριακές συνθήκες» δήλωσε ο κ. Μαυρομμάτης.

Στο ίδιο πλαίσιο κινήθηκε και η Μαρία Σαλμά αναφέροντας ότι «πρέπει να μπορούν οι πολίτες να μετακινούνται με ασφάλεια και αποτελεί υποχρέωσή μας να εργαστούμε προς αυτή την κατεύθυνση. Είναι κάτι που το οφείλουμε στους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής αυτής».

Οδικά έργα στην Ε.Ο. Αντιρρίου-Ιωαννίνων Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Οδικά έργα στην Ε.Ο. Αντιρρίου-Ιωαννίνων
Το σύνολο των μηχανημάτων που έχει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, αναμένεται να εργαστεί για όσο χρόνο απαιτηθεί έτσι ώστε να μπορέσει να αρθεί οριστικά η επικινδυνότητα στα συγκεκριμένα σημεία. Παράλληλα, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ξεκίνησε από την περιοχή της Αμφιλοχίας και συγκεκριμένα της Συκούλας και το έργο αποκατάστασης του οδοφωτισμού σε σημεία το Εθνικού Οδικού Δικτύου της Αιτωλοακαρνανίας. Η συγκεκριμένη εργολαβία εκκινώντας από τα Βόρεια του νομού θα κινηθεί προς το Νότο, στοχεύοντας στην οριστική επίλυση προβλημάτων που παρέμεναν άλυτα επί σειρά ετών.

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Κατηγορίες άρθρου:
Τοπική Αυτοδιοίκηση · Υποδομές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares