Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Βοιωτίας για προσωπικά δεδομένα μαθητών και αμοιβή Cisco

Γράφτηκε από
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Βοιωτίας για προσωπικά δεδομένα μαθητών και αμοιβή Cisco mitsotakis kerameos 950x460

Με μια κίνηση της τελευταίας στιγμής, κυριολεκτικά στα μουλωχτά, η κα Κεραμέως ανάρτησε τις συμβάσεις του υπουργείου Παιδείας με τη Cisco για την τηλε-εκπαίδευση.

Μετά από ένα χρόνο αναγκάστηκε να ανταποκριθεί στο αίτημα σύσσωμης της αντιπολίτευσης και στην επίκαιρη ερώτηση του τομεάρχη Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Φίλη  και να δώσει στη δημοσιότητα τη σκανδαλώδη σύμβαση.

Από τη σύμβαση προκύπτει με σαφήνεια ότι η κα Κεραμέως:

·        ψευδόταν ασύστολα και στη Βουλή και στα κανάλια όταν ισχυριζόταν ότι η σύμβαση ήταν δωρεάν. Αντίθετα είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η σύμβαση με την Cisco έχει κοστίσει ήδη 2.350.000€  και αυτά μόνο για την πρώτη φάση,

·        σαν κοινός dealer του Μητσοτάκη, «δώρισε» στην εταιρεία κρίσιμα προσωπικά δεδομένα από 1,5 εκ μαθητές, εκπαιδευτικούς και άλλους πολίτες.

Τώρα γίνεται καθαρό γιατί εδώ και ένα χρόνο η κα Κεραμέως έκρυβε τις σχετικές συμβάσεις με ψευτιές.

Η κυβέρνηση και η κα Κεραμέως εκμεταλλεύονται με απύθμενο θράσος τη δραματική κατάσταση που βιώνουν ένα χρόνο τώρα οι μαθητές και οι γονείς τους και κάνουν την πανδημία ευκαιρία πλουτισμού για τους αρεστούς τους.

Όσο κι αν προσπαθήσουν να το αποσιωπήσουν, να είναι σίγουροι ότι θα απολογηθούν στους πολίτες για αυτή την αδιανόητη επιλογή που μετατρέπει τα προσωπικά δεδομένα Ελλήνων πολιτών και μάλιστα μαθητών, σε «άυλο κεφάλαιο» των πολυεθνικών εταιρειών.

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Ετικέτες άρθρου:
Κατηγορίες άρθρου:
Πολιτική

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares