Ο Δήμος Λεβαδέων διένειμε μάσκες σε όλα τα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης

Γράφτηκε από
Ο Δήμος Λεβαδέων διένειμε μάσκες σε όλα τα σχολεία της Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης DSC 2040

Ο Δήμος Λεβαδέων με πρωταρχική προτεραιότητα τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας, προσπαθώντας να ενισχύσει όσο το δυνατόν περισσότερο τα σχολεία του, προσέφερε υγειονομικό υλικό στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της επικράτειάς του.

Συγκεκριμένα διένειμε την Παρασκευή 22-10-2021, δύο χιλιάδες πεντακόσιες πενήντα 2.550 μάσκες πολλαπλών χρήσεων σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς της Α/θμιας Εκπαίδευσης και τη Δευτέρα 25-10-2021, δύο χιλιάδες επτακόσιες 2.700 μάσκες σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς της Β/θμιας Εκπαίδευσης.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας τόνισε ότι είναι μια αποστολή κοινωνικής ευθύνης και δημόσιας υγείας με στόχο πάνω απ΄όλα την υγεία και ασφάλεια των παιδιών μας. Η Δημοτική Αρχή θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παραμείνει η εκπαιδευτική κοινότητα προστατευμένη και να τελεσφορήσει το σχολικό έτος. Η αυτοπροστασία αλλά και η προστασία του συνόλου , είναι ένας καθημερινός ψυχικός και σωματικός αγώνας για όλους μας. Με την προσδοκία να αποτελέσει η πανδημία της νόσου του κορωνοϊού σύντομα παρελθόν, ευχόμαστε σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, ένα ασφαλές, εποικοδομητικό και δημιουργικό υπόλοιπο σχολικού έτους!”;

Ετικέτες άρθρου:
Κατηγορίες άρθρου:
Υγεία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares