Οι ζαχαροπλάστες της Φθιώτιδας γιόρτασαν την ημέρα της Αναλήψεως

Γράφτηκε από
Οι ζαχαροπλάστες της Φθιώτιδας γιόρτασαν την ημέρα της Αναλήψεως

Μια γιορτή  γεμάτη από «γλυκιές ευχές» αλλά και «γλυκιές αναμνήσεις» με τους ζαχαροπλάστες της Φθιώτιδας-Ευρυτανίας να έχουν την τιμητική τους, με τον ετήσιο εορτασμό τους την ημέρα της Αναλήψεως στην εκκλησία του Αγίου Λουκά Λαμίας και παράλληλα παρουσιάζοντας το βιβλίο-λεύκωμα με τίτλο «Ιστορία από…Ζάχαρη», αναγράφοντας την ιστορία του συλλόγου μέσα από φωτογραφίες και ντοκουμέντα.

Ο Πρόεδρος του κλάδου Χρήστος Καραγεώργος έκανε λόγο για μια δύσκολη αλλά συνάμα γλυκιά διαδρομή των ζαχαροπλαστών που κέρδισαν την εκτίμηση, την αναγνωρισιμότητα αλλά και πλήθος βραβεύσεων για την ποιότητα της δουλειάς του, πέρα από τα στενά όρια της Λαμίας.

Στην εκδήλωση εκ μέρους του Δήμου Λαμιέων παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος και  ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Φώσκολος. Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Δήμαρχος Λαμιέων, μεταξύ των άλλων, «παρότρυνε» τους ζαχαροπλάστες να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την επιτυχημένη διαδρομή τους «γλυκαίνοντας» κάθε πτυχή της ζωής μας με τρόπο και «συνταγές» που μόνο αυτοί ξέρουν.

Ετικέτες άρθρου:
Κατηγορίες άρθρου:
Διάφορα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *