Οι αγρότες της Κορινθίας θέτουν ζήτημα επιβίωσής τους

Γράφτηκε από
Οι αγρότες της Κορινθίας θέτουν ζήτημα επιβίωσής τους  Οι αγρότες της Κορινθίας θέτουν ζήτημα επιβίωσής τους agrokorinkaysonas 950x536

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και οι παραγωγοί στην Κορινθία λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών -και τα οποία αφορούν στα οινοποιήσιμα σταφύλια, στην κορινθιακή σταφίδα, στα επιτραπέζια σταφύλια, καθώς και στην παραγωγή των ελαιώνων- επισημαίνουν, σε κοινή επιστολή τους προς τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρη Αυγενάκη, οι Αγροτικοί Σύλλογοι Κορίνθου, Νεμέας, Βέλου – Βόχας, Στιμάγκας, Κιάτου και Ξυλόκαστρου.

“Σε συνάρτηση με τις ενεργειακές ανατιμήσεις και τα αυξημένα καλλιεργητικά έξοδα, δυστυχώς πλέον η επιβίωση των αγροτικών οικογενειών καθίσταται οριακά αδύνατη. Ευελπιστούμε και ζητάμε την άμεση παρέμβασή σας προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την αποκατάσταση του αγροτικού εισοδήματος” τονίζουν, ανάμεσα σε άλλα, οι πιο πάνω αγροτικοί σύλλογοι στην επιστολή τους, η οποία κοινοποιείται και στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα μεταξύ άλλων.

Την κοινή επιστολή των Αγροτικών Συλλόγων της Κορινθίας μπορείτε να δείτε εδώ:

ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Κατηγορίες άρθρου:
Αγροτική Ανάπτυξη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *