Ξεκινά η κατασκευή γηπέδων τένις στην Αράχωβα

Γράφτηκε από
Ξεκινά η κατασκευή γηπέδων τένις στην Αράχωβα tennis

Προγραμματική Σύμβαση για την εκτέλεση του έργου: «Κατασκευή δύο γηπέδων τένις στην περιοχή “ΜΟΜΑ” Δ.Ε. Αράχοβας», συνυπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Δήμαρχος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας Γιάννης Σταθάς.

Σκοπός της σύμβασης είναι ο καθορισμός πλαισίου συμφωνίας μεταξύ:

  • Της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, η οποία χρηματοδοτεί το έργο αρχικού προϋπολογισμού 204.000€, ενώ θα συντάξει και την απαραίτητη τεχνική μελέτη.
  • Του Δήμου Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας, ο οποίος θα αναλάβει τον διαγωνισμό, την υπογραφή σύμβασης με τον ανάδοχο, την επίβλεψη και την παραλαβή του έργου.

Μετά την υπογραφή της Προγραμματικής, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός δήλωσε: «Προχωρούμε σε μία ακόμη ουσιαστική σύμπραξη της Περιφέρειάς μας με τον Δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας, αυτή τη φορά για ένα σημαντικό αθλητικό έργο. Ένα έργο που θα βελτιώσει την
ποιότητα ζωής για τους πολίτες της Αράχοβας, αλλά και την ταξιδιωτική εμπειρία για τους επισκέπτες μας. Με εξασφαλισμένους πόρους 200.000 ευρώ από την Περιφέρεια, προσβλέπουμε πλέον σε γρήγορη και άρτια υλοποίηση από τον Δήμο!
»

Ξεκινά η κατασκευή γηπέδων τένις στην Αράχωβα fani
Ο Δήμαρχος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας Γιάννης Σταθάς δήλωσε:
«Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό για τη θετική ανταπόκριση και τη χρηματοδότηση ενός αθλητικού έργου στην πόλη της Αράχοβας. Θα προχωρήσουμε άμεσα στη δημοπράτηση του έργου και την κατασκευή των γηπέδων τένις».

Κατηγορίες άρθρου:
Αθλητισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares