Ξεκίνησε η ανάπλαση παιδικών χαρών στη Στυλίδα

Γράφτηκε από
Ξεκίνησε η ανάπλαση παιδικών χαρών στη Στυλίδα Στυλίδα Ξεκίνησε η ανάπλαση παιδικών χαρών στη Στυλίδα                                1 950x713

Το μεγάλο έργο της ανάπλασης 16 παιδικών χαρών του Δήμου Στυλίδας βρίσκεται στη φάση υλοποίησης αυτή τη στιγμή. Ήδη εκτελούνται εργασίες με τη προσωπική επίβλεψη του Εντεταλμένου Συμβούλου κ. Χρήστου Αλεξίου και του Προέδρου της Κοινότητας Στυλίδας κ. Βασίλη Χριστοδούλου στην παιδική χαρά στο Πάρκο του Λαού. Ακολουθεί η παιδική χαρά στην Κοινότητα Καραβομύλου ενώ σταδιακά σύμφωνα με το σχεδιασμό θα προχωρήσουν οι εργασίες και στις υπόλοιπες Κοινότητες.

-Όλοι οι χώροι θα εξοπλιστούν με κατάλληλα και ασφαλή όργανα με τα πιο σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας,με όργανα που ενισχύουν δημιουργικά το παιχνίδι, κατάλληλα και απολύτως προσβάσιμα σε όλα τα παιδιά αλλά και σε παιδιά με κινητικές δυσκολίες.

-Δίνεται ιδιαίτερη προσοχή, όχι απλά στην σωστή και με βάση όλα τα πρότυπα ασφαλείας τοποθέτηση του εξοπλισμού, αλλά και στην επιλογή κατάλληλα επιλεγμένου, πιστοποιημένου εξοπλισμού, σύμφωνα με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα, που θα μας εξασφαλίσουν τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

Ξεκίνησε η ανάπλαση παιδικών χαρών στη Στυλίδα Στυλίδα Ξεκίνησε η ανάπλαση παιδικών χαρών στη Στυλίδα                                2
Με την εξέλιξη των εργασιών, είναι όμορφο και μας γεμίζει ιδιαίτερη χαρά να συντελούμε στην μετατροπή ενός ακατάλληλου και μη ασφαλούς χώρου σε πόλο έλξης μικρών και μεγάλων για παιχνίδι και συναναστροφή και χώρο αναζωογόνησης και ξεγνοιασιάς!

Για εμάς αυτά είναι τα έργα ουσίας.

Όλα όσα κάνουν την καθημερινότητα καλύτερη.

Εκείνα που επιστρέφουν στις γειτονιές το χαμόγελο των παιδιών και επιτρέπουν σε όλους μας να απολαμβάνουμε τον τόπο μας.

Στυλίδα

Ετικέτες άρθρου:
· ·
Κατηγορίες άρθρου:
Υποδομές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Shares