Νεφέλη Τίτα: «Θέλω να ξεπεράσω τα όρια μου»

Γράφτηκε από
Νεφέλη Τίτα: «Θέλω να ξεπεράσω τα όρια μου»  Νεφέλη Τίτα: «Θέλω να ξεπεράσω τα όρια μου» eoxa

Για τη Νεφέλη Τίτα το «Πεκίνο 2022» είναι η πρώτη διοργάνωση Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στην οποία συμμετέχει. Είναι το νεότερο μέλος της Εθνικής μας ομάδας που βρίσκεται στην Κίνα.

Η 19χρονη (γεν. στη Φλώρινα στις 11 Φεβρουαρίου 2003) πρωταθλήτρια της αντοχής, φοιτήτρια της Ιατρικής, μίλησε για τους 24ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες:

«Θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Ιδανικά θα επιθυμούσα τα αποτελέσματα που θα φέρω να είναι αντάξια της προετοιμασίας μου και να βελτιώσω τη διεθνή μου βαθμολογία από την τελευταία μου εμφάνιση στο Παγκόσμιο Πρωταθλημα. Το ξέρω ότι θα είναι πολύ δύσκολο απέναντι στις κορυφαίες αθλήτριες του κόσμου. Η πρόκριση στους Ολυμπιακούς είναι ήδη μια μεγάλη επιτυχία».

Το αγωνιστικό πρόγραμμα της Νεφέλης Τίτα στο «Πεκίνο 2022»:

● Τρίτη 8/2: Σπριντ Δρόμων Αντοχής
● Πέμπτη 10/2: 10χλμ. Κλασσική Τεχνική
● Τετάρτη 16/2: Ομαδικό Σπριντ Κλασσική

Νεφέλη Τίτα: «Θέλω να ξεπεράσω τα όρια μου» eoxa
Στην ερωτηση σε τι κατάταση βρίσκεσαι αγωνιστικά, η Νεφέλη απάντησε: ««Πιστεύω πως βρίσκομαι σε αρκετά καλή φόρμα καθώς έχω ακολουθήσει πιστά το προπονητικό μου πρόγραμμα δίχως τραυματισμούς και ασθένειες
».

Κλείνοντας η αθλήτρια του ΑΟ Φλώρινας μίλησε για τους μελλοντικούς στόχους της στην χιονοδρομία και εκτός αυτής: «Κύριος στόχος μου είναι να συνεχίσω την αθλητική μου καριέρα με όλο και μεγαλύτερες επιδόσεις, με τη φιλοδοξία να κατακτήσω τον τίτλο της καλύτερης ελληνίδας αθλήτριας στην ιστορία των δρόμων αντοχής. Παράλληλα, επειδή ξεκινάει ένας νέος κύκλος στη ζωή μου που είναι η φοίτηση μου στην ιατρική, μια απαιτητική σχολή, θα πρέπει να βρω τη χρυσή τομή ώστε να τα συνδυάσω».

  • Αύριο Τρίτη (8/2), εκτός από την Νεφέλη Τίτα θα αγωνισθούν και η Μαρία Ντάνου και ο Απόστολος Αγγέλης, αγωνιζόμενοι και οι τρεις στο Σπριντ των Δρόμων Αντοχής.
Κατηγορίες άρθρου:
Αθλητισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *