Νέα αποστολή βοήθειας από την Περιφέρεια Αττικής στους πυρόπληκτους κατοίκους της Εύβοιας

Γράφτηκε από
Νέα αποστολή βοήθειας από την Περιφέρεια Αττικής στους πυρόπληκτους κατοίκους της Εύβοιας

Με προορισμό το δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας, ξεκίνησε σήμερα το πρωί τρίτη διαδοχική αποστολή βοήθειας από την Περιφέρεια Αττικής στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου τομέα Λ. Κεφαλογιάννη αναμένεται να παραδώσει αγαθά πρώτης ανάγκης στις πληγείσες περιοχές και συγκεκριμένα στα χωριά πέριξ της Λίμνης.

«Έχουμε απλώσει δίχτυ αγάπης και αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας που περνούν μια μεγάλη δοκιμασία. Μαζί με τους πολίτες, τους Δήμους της Αττικής, αθλητικούς φορείς και συλλογικότητες έχουμε δημιουργήσει μια δυνατή αλυσίδα κοινωνικής ευθύνης. Θα παραμείνουμε στο πλευρό τους όσο χρειαστεί», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

«Από την πρώτη στιγμή είναι συγκινητική η ανταπόκριση όλου του κόσμου και αποδεικνύει ότι η κοινωνία μας έχει βαθιά ριζωμένο το αίσθημα αλληλεγγύης. Θα συνεχίσουμε να συνδράμουμε με όποιο τρόπο μπορούμε σε αυτήν την πράξη ανθρωπιάς», τόνισε ηΑντιπεριφερειάρχης, Λουκία Κεφαλογιάννη.

Τα είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα παραδοθούν στο 3ο διαδοχικό «κύμα» συμπαράστασης από την Περιφέρεια Αττικής συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Βορείου Τομέα Αθηνών. Παράλληλα, οι Αθλητικοί σύλλογοι: Γ.Σ Αμαρουσίου, Α.Σ Αθηναϊκός, Α.Σ. Ατρόμητος, Α.Ο Φοινικέων και Εθνικός Γυμναστικός Σύλλογος, καθώς και ο Ιερός Ναός Προφήτου Δανιήλ Μεταξουργείο στήριξαν την πρωτοβουλία συγκεντρώνοντας μεγάλη ποσότητα αγαθών υπό το συντονισμό της συμβούλου άθλησης του Περιφερειάρχη, Χριστίνας Γαλανοπούλου, η οποία συνόδευσε την κα Κεφαλογιάννη στις πληγείσες περιοχές.

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Υποδομές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares