Λαμία: Αλλάζει όψη το νοτιοδυτικό τμήμα της πόλης

Γράφτηκε από
Λαμία Λαμία: Αλλάζει όψη το νοτιοδυτικό τμήμα της πόλης                                              950x476

Από την οδό Άρη Βελουχιώτη, ξεκίνησαν οι εργασίες διαμόρφωσης των κοινόχρηστων χώρων, που αποτελούν τμήμα της μεγάλης αστικής ανάπλασης στο νοτιοδυτικό τμήμα της Λαμίας, έργο που χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Οι εργασίες αφορούν στην κατασκευή 6 κοινόχρηστων χώρων και τριών πεζόδρομων συνολικού εμβαδού 12 στρεμμάτων που συνδέονται με δίκτυο ποδηλατοδρόμων μήκους περίπου 3 χιλιομέτρων. Οι χώροι εξοπλίζονται με τις απαραίτητες ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις (ασύρματο δίκτυο WiFi, φωτιστικά σώματα, δίκτυα, σύστημα άρδευσης, χαλύβδινες βρύσες, κα) καθώς και τον ανάλογο αστικό εξοπλισμό (κάδοι απορριμμάτων, παγκάκια, κα). Το δίκτυο αποτελεί τμήμα κοινοχρήστων χώρων και αφορά σε τρεις πλατείες με πλακόστρωτα ψυχρών υλικών, μια παιδική χαρά με όργανα για ΑμεΑ και τρεις χώρους πρασίνου με αστικό εξοπλισμό.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, δήλωσε σχετικά:   

«…Συνεχίζουμε το σημαντικό έργο ανάπλασης της νοτιοδυτικής πλευράς της Λαμίας, συμπληρώνοντας και αναβαθμίζοντας κοινόχρηστους χώρους πρασίνου με σκοπό τη βελτίωση των περιβαλλοντικών όρων και την ποιότητα ζωής των κατοίκων της περιοχής.

Θέλω για άλλη μια φορά να ζητήσω την υπομονή κατοίκων και διερχομένων για την προσωρινή όχληση, προκειμένου με την ολοκλήρωση των εργασιών, να απολαμβάνουμε όλοι ένα όμορφο και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Με όραμα, σχέδιο και δουλειά αλλάζουμε την εικόνα της πόλης, διαμορφώνουμε τη Λαμία των επόμενων ετών, τη Λαμία που ονειρεύονται οι πολίτες της…».

Λαμία Λαμία: Αλλάζει όψη το νοτιοδυτικό τμήμα της πόλης                                              1 1024x562
Λαμία-Αλλάζει όψη το νοτιοδυτικό τμήμα της πόλης
Λαμία Λαμία: Αλλάζει όψη το νοτιοδυτικό τμήμα της πόλης                                              2 1024x458
Λαμία Λαμία: Αλλάζει όψη το νοτιοδυτικό τμήμα της πόλης                                              3 1024x527

Λαμία

Ετικέτες άρθρου:
· ·
Κατηγορίες άρθρου:
Υποδομές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares