Λάρισα: Νέος χλοοτάπητας στο βοηθητικό στάδιο Αλκαζάρ

Γράφτηκε από
Λάρισα: Νέος χλοοτάπητας στο βοηθητικό στάδιο Αλκαζάρ                                            950x712

Προχωρούν  από την Περιφέρεια Θεσσαλίας οι εργασίες ανακαίνισης του βοηθητικού χώρου του σταδίου Αλκαζάρ, που μετατρέπεται σε σύγχρονο προπονητήριο στίβου. Ολοκληρώθηκαν οι χωματουργικές εργασίες και οι ασφαλτοστρώσεις και τοποθετήθηκε νέος συνθετικός χλοοτάπητας.

Το επόμενο διάστημα ξεκινά η τοποθέτηση του συνθετικού ελαστικού τάπητα (ταρτάν). Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκονται  εργασίες καθαίρεσης στο κεντρικό στάδιο Αλκαζάρ που επίσης ανακαινίζεται πλήρως από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, αποκτά νέο  ελαστικό τάπητα στίβου και πιστοποιημένο από την ΙΑΑF εξοπλισμό για το σύνολο των στιβικών αγωνισμάτων. 

Λάρισα: Νέος χλοοτάπητας στο βοηθητικό στάδιο Αλκαζάρ                                            2
Τα δύο έργα, συνολικού προϋπολογισμού 1,4 εκατομμυρίου ευρώ χρηματοδοτούνται από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και κατασκευάζονται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας. Οδηγούν σε ποιοτική αναβάθμιση του υποδομών κλασικού αθλητισμού στην πόλη της Λάρισας, δίνουν τη δυνατότητα φιλοξενίας διεθνών διοργανώσεων στίβου και προσφέρουν ασφαλείς, σύγχρονες συνθήκες άθλησης στους αθλητές του στίβου αλλά και σε κάθε ελεύθερα αθλούμενο πολίτη.

Λάρισα: Νέος χλοοτάπητας στο βοηθητικό στάδιο Αλκαζάρ                                            1
Νέος χλοοτάπητας στο βοηθητικό στάδιο Αλκαζάρ
Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Αθλητισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares