Κίνημα Αλλαγής: Μαύρη σελίδα για την Κυβέρνηση οι συλλήψεις απεργών εξωτερικών φρουρών

Γράφτηκε από
Κίνημα Αλλαγής: Μαύρη σελίδα για την Κυβέρνηση οι συλλήψεις απεργών εξωτερικών φρουρών                                                                   950x950

H σύλληψη απεργούντων εξωτερικών φρουρών των φυλακών Αγ. Στεφάνου με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος για άρνηση μεταγωγών, που είχαν προαναγγείλει ότι δεν θα εκτελούνταν ακριβώς λόγω της απεργιακής κινητοποίησής τους, είναι η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του σωφρονιστικού συστήματος.

Ποτέ μεταπολιτευτικά δεν έχει ξανασυμβεί να συλλαμβάνονται απεργούντες υπάλληλοι σε μια απεργία, που μάλιστα μέχρι της συλλήψεώς τους δεν είχε κριθεί παράνομη από την Ελληνική Δικαιοσύνη. 

Ο αυταρχισμός του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και ο συνεχιζόμενος πόλεμος του στις συνδικαλιστικές ελευθερίες αποκαλύπτει το μαύρο πρόσωπο της κυβέρνησης, που χωρίς να μπορεί να δώσει λύσεις στα ζέοντα ζητήματα υποστελέχωσης, εμφανίζει ανεπίτρεπτα τους αστυνομικούς υπαλλήλους να συγκρούονται με τους εξωτερικούς φρουρούς εντός του ίδιου υπουργείου. 

Απαιτούμε να δοθούν τώρα δίκαιες λύσεις στο ζήτημα των μεταγωγών και οπωσδήποτε, να κρατήσει η κυβέρνηση μακριά τα χέρια της από το δικαίωμα στην απεργία. 

Ντροπή.

Ετικέτες άρθρου:
Κατηγορίες άρθρου:
Πολιτική

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares