Η Ελληνική Αστυνομία προσέφερε είδη που συγκεντρώθηκαν εθελοντικά σε ιδρύματα

Γράφτηκε από
Η Ελληνική Αστυνομία προσέφερε είδη που συγκεντρώθηκαν εθελοντικά σε ιδρύματα 14012022sygkentrosidwrwn001 950x634

Με πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, πραγματοποιήθηκε πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης, (τρόφιμα, φάρμακα, είδη ρουχισμού, κ.α.), από το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό του Σώματος.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν από το προσωπικό των Υπηρεσιών της Αττικής προσφέρθηκαν την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021, στο Ίδρυμα «Μαρία Κόκκορη» την Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022, στο Κέντρο Ειδικής Εκπαίδευσης παιδιών με ειδικές ανάγκες «Ορίζοντες» και την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2021, στον Φιλανθρωπικό σύλλογο «Η Αγκαλιά» ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς τους.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Μιχαήλ Καραμαλάκης επικοινώνησαν με τους Πρόεδρους των Ιδρυμάτων και ευχήθηκαν τόσο σε αυτούς όσο κυρίως και στα άτομα με ειδικές ανάγκες που φιλοξενούν, Χρόνια Πολλά και Καλή Χρόνια με υγεία.

Τονίζοντας ότι, αυτές τις γιορτινές ημέρες οι γυναίκες και άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας μέσα από πράξεις φιλανθρωπίας και αλληλεγγύης, συγκεντρώνουν και προσφέρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, δείχνοντας το κοινωνικό και ανθρώπινο πρόσωπό τους. Παράλληλα τους διαβεβαίωσαν ότι η Ελληνική Αστυνομία θα είναι δίπλα τους και θα τους στηρίζει στο έργο τους.

Σημειώνεται ότι ανάλογες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα από τις κατά τόπους Αστυνομικές Υπηρεσίες.

Ετικέτες άρθρου:
Κατηγορίες άρθρου:
Διάφορα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Shares