Ηλεία: Flat Track στο Νεοχώρι

Γράφτηκε από
Ηλεία: Flat Track στο Νεοχώρι Fast Track 950x425

Την ευκαιρία να δουν από κοντά αλλά και να δοκιμάσουν την οδήγηση με μοτοσυκλέτα σε οβάλ χωμάτινη διαδρομή, κατά κόσμο flat track, θα έχουν όσοι βρεθούν στο Δημοτικό Γήπεδο Νεοχωρίου Ζαχάρως το απόγευμα της Δευτέρας του Αγ. Πνεύματος.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο θα διεξαχθεί εκπαιδευτικό σεμινάριο flat track από το Αθλ. Σωματείο ΕΔΟ και την  ομάδα της Zulap.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε αναβάτες κάθε επιπέδου, μικρούς και μεγάλους, αγόρια και κορίτσια. 

Σκοπός της εκδήλωσης, η γνωριμία του κόσμου με το άθλημα του flat track, που μετά την Αμερική, έχει καθιερωθεί πλέον και στην Ευρώπη με δυνατά πρωταθλήματα σε Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία Τσεχία κα. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετέχουν είτε με τη μοτοσυκλέτα τους εφόσον πληροί τις τεχνικές προϋποθέσεις, είτε με τα Sunday mini trackers της διοργάνωσης.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Ζαχάρως. 

Για περισσότερες πληροφορίες, προϋποθέσεις συμμετοχής και ενοικίαση μοτοσυκλετών, επικοινωνήστε με την ομάδα της Zulap στο info@zulapmotorcycles.com & 6938887144 (Σπύρος Μάρκου)

Link: Δηλώσεις συμμετοχής

Το Zulap Crew είναι μια ομάδα αναβατών που έχουν βάλει σκοπό να φέρουν νέο κόσμο στη χωμάτινη μοτοσυκλέτα. Με moto τους το #gooutandride, διοργανώνουν μηνιαία flat track days, με το Dirtfest να αποτελεί το ετήσιο showcase event, adventure tours, εκπαιδευτικές ημερίδες αλλά και συμμετέχουν σε events στο εξωτερικό με πιο πρόσφατο το Kurt Casseli Day στο Fox Raceway στην Pala της Καλιφόρνια αλλά και το Swank Rally στην παγωμένη πίστα των Ιταλικών Άλπεων Ice Rose Ring.

H πρόσφατη ιστορία του flat track στην Ελλάδα, από το Zulap Crew

  • 11 Νοεμβρίου 2016, Riding School – Αφίδνες. Με τη σημαντική υποστήριξη του Red Bull κατασκευάζουμε μαζί με τον dirt specialist Πολ Νικολάου την πρώτη οβάλ πίστα flat track για το κοινό. 
  • 21 Ιουλίου 2017, Riding School – Αφίδνες. Ο Αμερικανός Red Bull rider Aaron Colton διεξάγει το πρώτο flat track clinic στην Ελλάδα πάνω στα εκπαιδευτικά ΤΤR125 του Yamaha Junior Academy by Riding School με τη συμμετοχή δημοσιογράφων και προσκεκλημένων αναβατών από διαφορετικά μοτοσυκλετιστικά disciplines, αγωνιζόμενους και ιδιώτες.
  • 30 Ιουνίου 2018, Riding School – Αφίδνες. Με περισσότερες από 40 συμμετοχές και πλήθος φίλων & dirt track enthusiasts στο κοινό, η πρώτη έκδοση του DirtFest συγκεντρώνει ένα ανομοιογενές μείγμα αναβατών στην ανανεωμένη χωμάτινη οβάλ πίστα.
  • 14 Σεπτεμβρίου 2019, Markopoulo Park. Σε νέο χώρο και νέα μεγαλύτερη οβάλ διαδρομή, το DirtFest επανέρχεται για να μυήσει νέους αναβάτες στην χωμάτινη πλαγιολίσθηση, φιλοξενούμενο πλέον στο 2ου Οff Road Adventure Festival
  • 27 Μαΐου 2020, Αθήνα. Flat Track Essentials workshop.
  • Ξεκινάμε το Flat Track Essentials workshop, ένα νέο πρόγραμμα με εκπαιδευτικά sessions εξοικείωσης με την οδήγηση χωρίς μπρoστινά φρένα, πάνω σε ιδιόκτητα mini trackers της γαλλικής Sunday Motors.
Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Αθλητισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *