Ευρυτανία: Προγραμματική σύμβαση για εκτέλεση οδικού έργου στο Δήμο Καρπενησίου

Γράφτηκε από
Ευρυτανία: Προγραμματική σύμβαση για εκτέλεση οδικού έργου στο Δήμο Καρπενησίου evryt

Προγραμματική Σύμβαση συνυπέγραψαν ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός και ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νικόλαος Σουλιώτης για την εκτέλεση του έργου: «Βελτίωση του Οδικού Δικτύου Διάσελα-Ζυγός-Ασπρόπυργος και Ζυγός-Άνω Εσωχώρια».

Αντικείμενο του έργου είναι η βελτίωση του οδικού δικτύου με κατά τόπους διαπλατύνσεις, με την κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης πρανών και αποχετευτικού δικτύου όμβριων υδάτων κλπ.

Το έργο θα δημοπρατηθεί από τον Δήμο Καρπενησίου και θα εκτελεστεί από την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του, μετά την εξασφάλιση χρηματοδότησης ύψους 300.000€, από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

«Εκτελούμε μια σειρά έργων βελτίωσης του οδικού δικτύου στα όρια της Π.Ε. Ευρυτανίας και συμπράττουμε με τον Δήμο Καρπενησίου για τον ίδιο σκοπό. Εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση ύψους 300.000€, ώστε να γίνουν διαπλατύνσεις και άλλες αναγκαίες παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο Διάσελα-Ζυγός-Ασπρόπυργος και Ζυγός-Άνω Εσωχώρια.

»Μετά την υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης, ανοίγει ο δρόμος για τη δημοπράτηση του έργου από τον Δήμο Καρπενησίου. Περιμένουμε την ταχεία ολοκλήρωσή της δημοπράτησης και την υλοποίηση του έργου, το οποίο θα συμβάλει στη βελτίωση της προσβασιμότητας και της οδικής ασφάλειας στη συγκεκριμένη περιοχή», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

«Μετά την ολοκλήρωση της μελέτης του έργου “Βελτίωση του Οδικού Δικτύου Διάσελα-Ζυγός-Ασπρόπυργος και Ζυγός – Άνω Εσωχώρια” από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας, είμαστε έτοιμοι για την άμεση δημοπράτηση και την επίβλεψη του έργου έτσι ώστε να δοθεί για χρήση στους δημότες το συντομότερο δυνατό. Ευχαριστούμε την Περιφέρεια για την χρηματοδότηση του έργου και την άριστη συνεργασία που έχουμε», δήλωσε ο Δήμαρχος Καρπενησίου Νικόλαος Σουλιώτης.

Κατηγορίες άρθρου:
Υποδομές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *