Επαναλειτουργεί η Δημοτική Βιβλιοθήκη Θήβας

Γράφτηκε από
Δημοτική Βιβλιοθήκη Θήβας  Επαναλειτουργεί η Δημοτική Βιβλιοθήκη Θήβας

Ο Δημοτικός Οργανισμός Δήμου Θηβαίων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επαναλειτουργία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Θήβας από την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021, ύστερα από την υποχρεωτική αναστολή της για την αντιμετώπιση της έξαρσης του COVID-19.

Σας περιμένουμε όλους για δανεισμούς και επιστροφές βιβλίων καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή με ώρες προσέλευσης κοινού 8:00-15:00, τηρώντας πιστά τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας (χρήση αντισηπτικού υγρού χεριών στην είσοδο της Βιβλιοθήκης, τήρηση αποστάσεων 1,5 μέτρου, απαραίτητη η χρήση μάσκας). Να σημειωθεί πως στο χώρο της Βιβλιοθήκης επιτρέπεται η παρουσία έως 2 ατόμων κάθε φορά.

Για τον δανεισμό βιβλίων και την άμεση εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε περιηγηθείτε στον ηλεκτρονικό κατάλογο της Βιβλιοθήκης: https://thivalib.openabekt.gr/ (στη λειτουργία «αντίτυπα» μπορείτε να δείτε το ταξιθετικό σύμβολο του βιβλίου και εάν είναι διαθέσιμο ή χρεωμένο) και επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2262027400 τις ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης προκειμένου να γίνει η κράτησή τους.

Τα βιβλία μετά την επιστροφή τους θα παραμένουν για 72 ώρες σε ξεχωριστό χώρο μέχρι την επανατοποθέτησή τους στα ράφια για χρήση.

Σας ενημερώνουμε επίσης πως, μέχρι νεωτέρας, δε θα λειτουργεί το αναγνωστήριο.

Σας ευχαριστούμε για την υπομονή και την κατανόηση.

Ο Πρόεδρος του ΔΟΘ
Σταμάτης Καλαμιώτης

Ετικέτες άρθρου:
Κατηγορίες άρθρου:
Πολιτισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *