Επίσκεψη Γιώτας Πούλου στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς

Γράφτηκε από
Επίσκεψη Γιώτας Πούλου στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς

Συναντήθηκα σήμερα με τα μέλη της Τριμελούς Επιτροπής Ιατρών κα Ειρήνη Κατσίπη και Κωνσταντίνο Πλιακοστάμο και στη συνέχεια συνοδευόμενη από το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λιβαδειάς κα Ελίζα Γεωργαντά με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς, την Πρόεδρο κα Ζωή Τζούβαλη, την Γραμματέα κα Ευαγγελία Κλάδου και τον Ταμία κ Κωνσταντίνο Σαράφη, για να ενημερωθώ από κοντά για το σοβαρό περιστατικό του black out στο Νοσοκομείο, την αποκατάσταση της βλάβης και άλλα προβλήματα της λειτουργίας του.

Η υποστελέχωση του Νοσοκομείου αλλά και της Τεχνικής Υπηρεσίας καθώς και οι μετακινήσεις υγειονομικού προσωπικού εγκυμονούν κινδύνους για τους νοσηλευόμενους ασθενείς.

Η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λιβαδειάς έχει υποχρέωση να ενημερώνει τους φορείς και τους πολίτες και να διεκδικεί μαζί τους ό,τι χρειάζεται για την άρτια λειτουργία του Νοσοκομείου Λιβαδειάς αλλά και όλων των δομών υγείας του Νομού μας.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη εφαρμόζει πολιτικές που υπονομεύουν την Δημόσια Υγεία και την ασφάλεια των πολιτών.
Θα αγωνιστούμε μαζί με τους εργαζόμενους και την κοινωνία για ένα Εθνικό Σύστημα Υγείας που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους.

Κατηγορίες άρθρου:
Υγεία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares