Ενημέρωση για την κακοκαιρία στον Δήμο Λεβαδέων

Γράφτηκε από
Ενημέρωση για την κακοκαιρία στον Δήμο Λεβαδέων

Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τις δυνάμεις του Δήμου Λεβαδέων για τον αποχιονισμό των δρόμων και την ρίψη άλατος. Το ποσοτικό και γεωγραφικό εύρος του φαινομένου καθιστά δύσκολο το εγχείρημα. 9 μηχανήματα επιχειρούν συνεχώς στην πόλη της Λιβαδειάς και 5 μηχανήματα στα χωριά
του Δήμου μας.

Εξακολουθούμε να εφιστούμε την προσοχή στους δημότες και τους συνιστούμε να μην μετακινούνται. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις ανάγκης μετακίνησης, να κινούνται με προσοχή και να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες. Τα δύσκολα είναι μπροστά μας. Οι εξαιρετικά χαμηλές θερμοκρασίες που θα ακολουθήσουν, θα προκαλέσουν παγετό.

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και υπομονή. Τα σχολεία όλων των βαθμίδων του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά, αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022. Όπως κλειστές θα παραμείνουν και οι υπηρεσίες του Δήμου Λεβαδέων, εκτός των εμπλεκόμενων στην μάχη αντιμετώπισης των προβλημάτων της κακοκαιρίας.
Αναμένεται από την πολιτεία η κήρυξη αργίας για την αυριανή ημέρα σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών.

Ενημερώνουμε ακόμη ότι η θερμαινόμενη αίθουσα του ΚΑΠΗ στην οδό Δωδεκανήσου, θα παραμείνει ανοιχτή σήμερα και αύριο από τις 8:00 έως και τις 18:00, για όσους δημότες το έχουν ανάγκη.

Σημειώνεται ότι ενδέχεται να παραταθεί ο χρόνος λειτουργίας της θερμαινόμενης αίθουσας, ώστε να αποφευχθούν δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίζουν συμπολίτες μας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στον τηλεφωνικό αριθμό 2261024984.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
2261350802 (24ωρο).
2261089818.

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Περιβάλλον · Υποδομές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *