Δωρεά οχήματος στην Ο.Π.Κ.Ε. της Αστυνομικής Δ/νσης Λάρισας

Γράφτηκε από
Δωρεά οχήματος στην Ο.Π.Κ.Ε. της Αστυνομικής Δ/νσης Λάρισας 07062022dwreaoxhmatos001 950x713

Χθες (06-06-2022) το πρωί, στο Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας, πραγματοποιήθηκε η παραλαβή ενός οχήματος, τύπου «τζιπ», το οποίο προσέφερε ανιδιοτελώς, η εταιρεία εμπορίας αυτοκινήτων «AUTO KONDILOPOULOS», για την κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Υποστράτηγος Αστέριος Μαντζιώκας, εξέφρασε στον κ. Ανδρέα Κονδυλόπουλο, τις θερμές του ευχαριστίες για την ευγενική αυτή προσφορά.

Στη συνέχεια, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, Αστυνομικός Διευθυντής Αγάπιος Χαρακόπουλος, ο Βοηθός του, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Γεώργιος Βασιλείου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Θεσσαλίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Χρήστος Καλούσιος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, Αρχιφύλακας Αθανάσιος Νταβούρας, κατά την παραλαβή του οχήματος, τον ευχαρίστησαν, επισημαίνοντας ότι τέτοιες πρωτοβουλίες ενισχύουν τους αστυνομικούς και αποτελούν έμπρακτη αναγνώριση του έργου τους.

Δωρεά οχήματος στην Ο.Π.Κ.Ε. της Αστυνομικής Δ/νσης Λάρισας 07062022dwreaoxhmatos002 1024x1000
Δωρεά οχήματος στην Ο.Π.Κ.Ε. της Αστυνομικής Δ/νσης Λάρισας
Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Εγκληματικότητα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares