Διάκριση για το God Level Cypher vol. 2

Γράφτηκε από
Διάκριση για το God Level Cypher vol. 2 God Level Cypher vol

Το “God Level Cypher vol. 2” αποτελεί κομμάτι του mixtape “Rough Diamonds Vol.2” και κυκλοφόρησε επίσημα στις 17 Νοέμβρη στις μουσικές πλατφόρμες. Ωστόσο η παγκόσμια πρεμιέρα του έγινε έξι μέρες νωρίτερα στο Freedom K Radio και στην εκπομπή “Hustleman Live”, ενώ η πανελλαδική του πρεμιέρα  έγινε στο Kick it Radio, τρεις μέρες πριν την πρεμιέρα στις πλατφόρμες.

Το συγκεκριμένο κομμάτι αποτελεί το 11ο κομμάτι στο tracklist του δίσκου, η σύνθεση ανήκει εξ’ ολοκλήρου στην ομάδα μουσικής παραγωγής της Universe Music και ντύθηκε με τον καλύτερο τρόπο από τα οχτάμπαρα κουπλέ των ράπερ που συμμετείχαν σε αυτό. Πρόκειται για τον θρυλικό Bizarre των D12, τους Αμερικανούς Klazzi K, Day Day Owens, Yse Young Jay και JBoy Da Don, ενώ από την Ελλάδα συμμετείχαν ο RG (BCC και Vitamin Music), οι καλλιτέχνες της Universe Music, Brain Damage και Meshaya, αλλά και οι συνεργαζόμενοι σε πολλά project του label, Senka και Nami.

Το ραδιόφωνο το οποίο επέλεξε να στηρίξει πρώτο αυτή την προσπάθεια φιλοξενώντας την πρεμιέρα ολόκληρου του δίσκου, το Freedom Κ Radio, εξέπεμψε όλα τα κομμάτια του δίσκου 56 φορές το καθένα μέσα σε ένα μήνα, ενώ το “God Level Cypher vol. 2” συνέχισε για έναν ακόμη μήνα, λόγω των πολλών airplays που δέχτηκε μέσω των requests των ακροατών του ραδιοφώνου, μέχρι εκείνη τη στιγμή. Το Cypher διακρίθηκε ανάμεσα σε πάνω από 400 τραγούδια (δεν προσμετρούνται τα radio drops και τα τραγούδια που παίζουν μέσω εκπομπών), κατακτώντας την 12η θέση στα charts του Δεκέμβρη, έχοντας πετύχει 104 airplays (χωρίς να προσμετρούνται οι φορές που έπαιξε μέσω της εκπομπής “Hustleman Live”) με μέσω όρο ακροατών τους 289.000 ανά play (σύμφωνα με τη στατιστική υπηρεσία του radio.co) και συνεχίζει να βρίσκεται στο rotation του σταθμού για όλο το Γενάρη. Από τα 104 plays, τα 99 προήλθαν μέσω των requests από τους ακροατές. Αξίζει να σημειωθεί ότι το “Doing My Thang” του Mafiello, κομμάτι που κυκλοφόρησε επίσης στη συλλογή “Rough Diamonds Vol.2”, κατάφερε να κατακτήσει τη 18η θέση
με 84 airplays.

Συγκεκριμένα το TOP-20 έχει ως εξής:

  1. Cardi B – Up
  2. Russ ft. Ty Dolla Sign – 3:00AM
  3. Brandyn Johnson – YN
  4. Post Malone ft. Larry June – Never Understand
  5. Cardi B ft. Migos – Drip
  6. Yella Beezy ft. Young Thug – Headlocc
  7. Kane Brown ft. Swae Lee & Khalid – Be Like That
  8. DJ Khaled ft. Drake – GREECE
  9. J. Cole – Lion King On Ice
  10. Bruno Mars, Anderson, Paak, Silk Sonic – Smokin Out The Window
  11. Adele – Easy On Me
  12. Universe Music – God Level Cypher Vol.2
  13. Drumma Boy & Ludacris – I Said What I Said
  14. Juice WRLD ft. Justin Bieber – Wandered To LA
  15. Khalid – Know Your Worth
  16. Paper Talk – Pandemic
  17. Travis Scott ft. Young Thug & M.I.A. – FRANCHISE
  18. Mafiello – Doing My Thang
  19. Tee Dolla – Fucked Up
  20. CFN Premiere & Joe Green – Make it Flip

Στα πλαίσια αυτής της διάκρισης, η ομάδα της Universe Music θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες στο cypher, στο mixtape και όλους τους χορηγούς επικοινωνίας, blogs και ραδιοφωνικούς σταθμούς που στάθηκαν αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια. Η στήριξη όλων σας μας δίνει δύναμη για να συνεχίσουμε σε αυτό το δύσκολο έργο, το οποίο όμως, από ότι φαίνεται δεν είναι μοναχικό.

Ετικέτες άρθρου:
Κατηγορίες άρθρου:
Πολιτισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *