Δείτε πώς θα είναι το νέο Αλιευτικό Καταφύγιο στον Πλατανιά Πηλίου

Γράφτηκε από

Δημοπρατείται το επόμενο διάστημα το έργο «Ολοκλήρωση του λιμένα Πλατανιά Δήμου Νοτίου Πηλίου» με  προϋπολογισμό 6.485.240 ευρώ και χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας 2014-2020 του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. Φορέας υλοποίησης του έργου είναι η Περιφέρεια Θεσσαλίας.

«Βήμα βήμα προχωράμε ένα έργο ουσίας που οδηγεί στον εκσυγχρονισμό του αλιευτικού καταφυγίου Πλατανιά μετατρέποντας το σε ένα  καλά οργανωμένο χώρο για την εκφόρτωση των αλιευμάτων, τον ανεφοδιασμό των σκαφών και γενικότερα την εξυπηρέτηση των αλιέων» δηλώνει ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

«Σε συνεργασία με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη και τους περιφερειακούς συμβούλους, με ολοκληρωμένο σχέδιο και διεκδίκηση πετυχαίνουμε αποτελέσματα που κάνουν τη ζωή πολλών ανθρώπων καλύτερη. Η επέκταση και αναβάθμιση του αλιευτικού καταφυγίου, εκσυγχρονίζει τη δουλειά των αλιέων, προσελκύει μεγάλα σκάφη και εν τέλει δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας που στηρίζουν και ενισχύουν το εισόδημα των ανθρώπων της περιοχής».

Κατηγορίες άρθρου:
Περιβάλλον

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *