Δίπλα στους πυρόπληκτους της Ευβοίας η Περιφέρεια Αττικής

Γράφτηκε από
Δίπλα στους πυρόπληκτους της Ευβοίας η Περιφέρεια Αττικής image3 950x713

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, πραγματοποιήθηκε χθες αποστολή βοήθειας σε πυρόπληκτες περιοχές της Ευβοίας στη Λίμνη και στο χωριό Ροβιές. Εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Λ. Κεφαλογιάννη παρέδωσε στους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων της Λίμνης κ. Γ. Τριανταφύλλου και των Ροβιών κ. Θ. Κέρη, παλέτες με νερό, καθώς και είδη πρώτης ανάγκης.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η πατρίδα μας, η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη είναι το μεγάλο μας “όπλο” για την ανακούφιση των συνανθρώπων μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Η Περιφέρεια Αττικής συμπαραστέκεται στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και θα βρίσκεται δίπλα στους κατοίκους της που συνεχίζουν να μετρούν τις πληγές τους από τις καταστροφικές πυρκαγιές της Εύβοιας», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης. 

«Ο Περιφερειάρχης μας και συνολικά η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής έχουμε αποδείξει την ευαισθησία και την αλληλεγγύη μας σε κάθε κρίσιμη περίσταση. Είναι χρέος μας να σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας και να τους βοηθήσουμε να ξαναχτίσουν τις ζωές τους», ανέφερε η Αντιπεριφερειάρχης Λ. Κεφαλογιάννη.

Δίπλα στους πυρόπληκτους της Ευβοίας η Περιφέρεια Αττικής image2
Δίπλα στους πυρόπληκτους της Ευβοίας η Περιφέρεια Αττικής image1 1
Να σημειωθεί ότι με εντολή του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη που ανταποκρίθηκε σε σχετικό αίτημα του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φ. Σπανού, η Περιφέρεια Αττικής έχει συνδράμει με υδροφόρες και μικρά πυροσβεστικά στη μεγάλη προσπάθεια της κατάσβεσης του πύρινου εφιάλτη στην Εύβοια.

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Υποδομές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares