Βοιωτία: Με επιτυχία έγινε η 8η Συνάντηση Χορωδιών Δαύλειας

Γράφτηκε από
Βοιωτία: Με επιτυχία έγινε η 8η Συνάντηση Χορωδιών Δαύλειας 8                                                        950x1267

Με λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε η 8η Συνάντηση Χορωδιών Δαύλειας, το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 στην πανέμορφη πλατεία της Δαύλειας. Η φετινή εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στο έργο του αείμνηστου Μίκη Θεοδωράκη.

Στην συνάντηση συμμετείχαν χορωδίες από όλη την Ελλάδα. Συγκεκριμένα, η Χορωδία “Φιλομήλα” Θεσσαλονίκης, η Χορωδία “Διαπασών” Αμαρουσίου, η Χορωδία “Αγία Σκέπη” Αγρινίου, η μικτή Χορωδία “Ορφέας” Αγίου Κωνσταντίνου και φυσικά η Χορωδία της Δαύλειας.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων, Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας, συγχαίρει κι ευχαριστεί τα μέλη όλων των χορωδιών, τον μαέστρο της χορωδίας της Δαύλειας, κ. Δημήτρη Καρούζο για την πολύτιμη συνεισφορά του και φυσικά όλους όσους βοήθησαν, ώστε να πραγματοποιηθεί αυτή η όμορφη μουσική βραδιά.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Αθανάσιος Καλογρηάς, εκπροσωπώντας την δημοτική αρχή, κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, δήλωσε ότι η συνάντηση χορωδιών απ’ όλη την Ελλάδα στην Δαύλεια, αποτελεί πια καλλιτεχνικό θεσμό για τον Δήμο Λεβαδέων. Τονίζοντας ότι η δημοτική αρχή θα είναι πάντοτε αρωγός και συμπαραστάτης στις τοπικές δράσεις που προάγουν τον πολιτισμό.

Βοιωτία: Με επιτυχία έγινε η 8η Συνάντηση Χορωδιών Δαύλειας 8
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν, επίσης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Μιχάλης Σαγιάννης και κ. Μάριος Σάκκος, ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος, Αρχιερατικός Επίτροπος Χαιρωνείας, π. Αριστείδης Κεφάλας, ο Αντιπρόεδρος της Κοινότητας Δαύλειας, κ. Γεώργιος Ιγγλέζος, η εκπρόσωπος του Αλουμινίου της Ελλάδος, κ. Αντιγόνη Κατσανάκη, καθώς και πλήθος κόσμου.

Ετικέτες άρθρου:
· ·
Κατηγορίες άρθρου:
Πολιτισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *