Αχαΐα: Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν εκπαιδευτικές δράσεις κυκλοφοριακής αγωγής σε δημοτικά σχολεία

Γράφτηκε από
Αχαΐα: Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν εκπαιδευτικές δράσεις κυκλοφοριακής αγωγής σε δημοτικά σχολεία                   950x713

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν εκπαιδευτικές δράσεις κυκλοφοριακής αγωγής σε πέντε Δημοτικά Σχολεία και ένα Νηπιαγωγείο στην Αχαΐα, κατά τις οποίες συμμετείχαν περισσότεροι από 400 μαθητές.

Οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν από Αξιωματικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών και του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ενώ απώτερος στόχος μας αποτελεί η ευαισθητοποίηση μαθητών σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, η καλλιέργεια ασφαλούς οδικής κουλτούρας και η εμφύσηση οδικής συμπεριφοράς στους μελλοντικούς χρήστες του οδικού δικτύου.

Για την επιτυχή πραγματοποίηση των παρουσιάσεων – δράσεων αξιοποιήθηκε εκπαιδευτικός εξοπλισμός και υλικό της εταιρείας PLAYMOBIL HELLAS, που αναπτύχθηκε στο πλαίσιο συνεργασίας με το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι μαθητές μέσω της αλληλεπίδρασης και δημιουργικότητας, συμμετείχαν ουσιαστικά στην εκπαιδευτική διαδικασία υποβάλλοντας ενδιαφέροντα ερωτήματα για την οδική ασφάλεια.

Οι εκπαιδευτικές δράσεις θα συνεχιστούν σε Δημοτικά Σχολεία στη Ναύπακτο και στο Μεσολόγγι.

Αχαΐα: Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν εκπαιδευτικές δράσεις κυκλοφοριακής αγωγής σε δημοτικά σχολεία 11042022dut002 768x1024
Κυκλοφοριακή αγωγή
Κατηγορίες άρθρου:
Διάφορα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares