Αρκαδία: Προχωρά το έργο παράκαμψης των Δολιανών

Γράφτηκε από
Αρκαδία: Προχωρά το έργο παράκαμψης των Δολιανών Αρκαδία: Προχωρά το έργο παράκαμψης των Δολιανών                   950x485

Αυτοψία στο έργο παράκαμψης των Δολιανών διενήργησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας την Τρίτη 18 Απριλίου. Ο περιφερειάρχης, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας Μανώλη Σκαντζό και υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας, ενημερώθηκε από εκπροσώπους του αναδόχου σχετικά με την εξέλιξη στην πορεία του εν λόγω έργου, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου αναμένεται να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί στην κυκλοφορία -πλήρως διαγραμμισμένο και σημασμένο- σε περίπου ένα μήνα από σήμερα.

“Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο, αλλά δύσκολο, με σοβαρά προβλήματα σε μελετητικό επίπεδο -τα οποία ξεπεράστηκαν με πολύ μεγάλη προσπάθεια” σημείωσε σχετικά ο περιφερειάρχης Π. Νίκας.

Ο περιφερειάρχης διευκρίνισε, ωστόσο, ότι ο κόμβος στην έξοδο προς το Αστρος δεν θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στο διάστημα του ενός μηνός από σήμερα, και γι’ αυτό θα υπάρχει η απαραίτητη σήμανση για τους κινούμενους στον εν λόγω δρόμο οδηγούς.

“Θα πρέπει να αντιμετωπιστούν παραλείψεις της μελέτης, αναφορικά με τα πρανή και τα μη προβλεπόμενα σε αυτή τεχνικά έργα, επενδεδυμένες τάφροι, φωτισμός κ.α.” τόνισε ο Π. Νίκας.

Κατηγορίες άρθρου:
Υποδομές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *