Αποκαθίστανται οι ζημιές στην επαρχιακή οδό Καρδίτσας-Φράγμα Ν. Πλαστήρα

Γράφτηκε από
Αποκαθίστανται οι ζημιές στην επαρχιακή οδό Καρδίτσας-Φράγμα Ν. Πλαστήρα  Αποκαθίστανται οι ζημιές στην επαρχιακή οδό Καρδίτσας-Φράγμα Ν. Πλαστήρα

Με στοχευμένες παρεμβάσεις της Π.Ε Καρδίτσας δίνεται λύση στα προβλήματα που είχε προκαλέσει ο ΙΑΝΟΣ σε σημεία της επαρχιακής οδού Καρδίτσας- Φράγμα Ν. Πλαστήρα. Πρόκειται για εργασίες που αποκαθιστούν τη βατότητα στα συγκεκριμένα τμήματα του οδοστρώματος, σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστή Νούσιο:

‘’Τα έργα αφορούν στην αποκατάσταση της βατότητας στο οδικό τμήμα από τη διασταύρωση της Ε.Ο 6 προς τις Τ.Κ Καστανιάς και Καταφυγίου. Τμήμα, στο οποίο είχαν καταγραφεί μεγάλες ζημιές μετά το πέρασμα του ΙΑΝΟΥ.

Για το λόγο αυτό, σε συνεργασία με τους Περιφερειακούς Συμβούλους και τη Δ/νση Τεχνικών Έργων, προχωρήσαμε σε μια σειρά παρεμβάσεων που περιλαμβάνουν κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης, τεχνικά και αποκατάσταση καταπτώσεων του οδοστρώματος.

Βασική μας μέριμνα η ασφαλής μετακίνηση ανθρώπων και αγαθών. Αυτή είναι άλλωστε η επιταγή του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού και με βάση αυτή ενεργούμε’’.

Κατηγορίες άρθρου:
Υποδομές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *