Αποκαθίστανται οι ζημιές στην επαρχιακή οδό Καρδίτσας-Κρύας Βρύσης

Γράφτηκε από
Αποκαθίστανται οι ζημιές στην επαρχιακή οδό Καρδίτσας-Κρύας Βρύσης Αποκαθίστανται οι ζημιές στην επαρχιακή οδό Καρδίτσας-Κρύας Βρύσης                                                               950x713

Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που είχαν προκληθεί από τον ΙΑΝΟ στο τμήμα της επαρχιακής οδού προς τις Τ.Κ Κρύας Βρύσης, Ξυνονερίου, Αγίου Γεωργίου. Πρόκειται για εργασίες που αφορούν σε τρία σημεία του οδικού αυτού τμήματος, καθώς και σε αποκατάσταση του δικτύου ηλεκτροφωτισμού, σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας κ. Κωστή Νούσιο, ο οποίος βρέθηκε το πρωί επί τόπου:

‘’Υπήρξε πραγματικά έντονο πρόβλημα σε τρία σημεία της επαρχιακής οδού Καρδίτσας – Κρύας Βρύσης, μετά τα πλημμυρικά φαινόμενα του περασμένου Σεπτεβρίου. Ο μεγάλος υδάτινος όγκος του παρακείμενου αρδευτικού καναλιού προκάλεσε υποχώρηση του οδοστρώματος σε τρία σημεία, με πιο χαρακτηριστικό αυτό στο ύψος της διασταύρωσης της οδού με την κύρια οδική αρτηρία.

Σε συνεργασία με τους Περιφερειακούς Συμβούλους, τους προέδρους των Τ.Κ και τη Δ/νση Τεχνικών Έργων προχωρούμε σε εργασίες υποστήριξης και αποκατάστασης του οδοστρώματος, ώστε να δοθεί και πάλι στην κυκλοφορία, πληρώντας τους όρους ασφαλείας.

Επιπλέον στο πρώτο τμήμα θα γίνουν και παρεμβάσεις αποκατάστασης του δικτύου ηλεκτροφωτισμού, καθώς και εκεί είχαν παρουσιαστεί προβλήματα. Δε σταματάμε ούτε λεπτό την προσπάθεια αποκατάστασης μικρών ή μεγαλύτερων φθορών σε υποδομές που εξυπηρετούν την καθημερινότητα των πολιτών.

Συνεργασία, συντονισμός και ταχύτητα είναι το τρίπτυχο της πολιτικής του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού και αυτό ακριβώς υλοποιούμε’’.

Ετικέτες άρθρου:
Κατηγορίες άρθρου:
Υποδομές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Shares