Άμφισσα: Ξεκινούν εργασίες στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης

Γράφτηκε από
Άμφισσα Άμφισσα: Ξεκινούν εργασίες στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης                                                        950x608

Υπεγράφη η σύμβαση και ξεκινούν εργασίες στο κλειστό γυμναστήριο «Χριστολιάς Καμπεράκης» στην Άμφισσα. Με την ολοκλήρωσή τους θα έχουν αποκατασταθεί οι φθορές που έχει υποστεί, καθιστώντας το περισσότερο λειτουργικό τόσο για τους αθλητές όσο και για τους θεατές.

Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου, θα γίνει επισκευή σε τμήμα του αγωνιστικού χώρου (παρκέ) που έχει αποξηλωθεί και θα επισκευαστεί όπου απαιτείται. Στα αποδυτήρια και τους βοηθητικούς χώρους θα γίνει αντικατάσταση πλακιδίων και επισκευή φθορών των τοίχων.

Επίσης, στις εξωτερικές όψεις θα αντικατασταθούν τα υαλοστάσια που παρουσιάζουν ζημιές, θα τοποθετηθούν σχάρες προστασίας στη βόρεια πλευρά του κτιρίου για την αποφυγή μελλοντικών καταστροφών, θα αντικατασταθούν τα φθαρμένα τμήματα υδρορροών με νέα και θα συμπληρωθούν τα τμήματα αυτών όπου δεν υπάρχουν.Ακόμα, θα υπάρξει αντικατάσταση των φθαρμένων πορτών, των ντουλαπιών του διαδρόμου και των αποδυτηρίων του κλειστού γυμναστηρίου Άμφισσας.

Στο πλαίσιο των εργασιών θα γίνουν παρεμβάσεις επισκευής και στο χώρο του κυλικείου, καθώς και σε διάφορους άλλους χώρους, εσωτερικά και εξωτερικά του κτηρίου που έχουν υποστεί φθορές (καπάκια στα φρεάτια, αντικατάσταση φθαρμένων πλακιδίων και εξωτερικών τσιμεντοπλακών).

Τέλος, θα γίνει επισκευή της υδραυλικής εγκατάστασης στα λουτρά του ορόφου, καθώς και αντικατάσταση φθαρμένων ειδών υγιεινής όπου απαιτείται. Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 36.000 ευρώ, και είναι ενταγμένο στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Δελφών για το 2022.

Ο Δήμαρχος Δελφών, κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, σε δηλώσεις του για τις εν λόγω εργασίες που θα ξεκινήσουν στο κλειστό γυμναστήριο Άμφισσας άμεσα σημείωσε:

«Το κλειστό γυμναστήριο της Άμφισσας έχει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των φθορών του χρόνου, αλλά και εκείνα που προέρχονται από την ανθρώπινη παρέμβαση. Με τη συγκεκριμένη εργολαβία γίνεται μία «γενναία» αποκατάσταση ζημιών, μέσω της οποίας θα αλλάξει προς το καλύτερο η εικόνα του. Η συγκεκριμένη παρέμβαση αποτελεί μέρος της συνολικότερης φροντίδας που έχει επιδείξει η παρούσα δημοτική αρχή για τη βελτίωση των αθλητικών υποδομών.

Στο πλαίσιο αυτής, άλλωστε, εντάσσεται και η μέριμνά μας για εργασίες στα γήπεδα ποδοσφαίρου του Δήμου Δελφών, για την οποία θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση σύντομα, καθώς επίσης και η πολιτική μας απόφαση να στηρίξουμε οικονομικά τα αθλητικά σωματεία που έχουν αγωνιστικά τμήματα, παρέμβαση για την οποία επίσης σύντομα θα έχουμε τη δυνατότητα να πούμε περισσότερες λεπτομέρειες».

Άμφισσα

Ετικέτες άρθρου:
·
Κατηγορίες άρθρου:
Αθλητισμός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *