7ο Λύκειο Καλαμαριάς: Τοιχογραφία της Urban Act σε τοίχο του σχολείου

Μια όμορφη εμπνευσμένη εικόνα από το περιβάλλον και την ανθρώπινη σχέση με αυτό, κοσμεί εδώ και λίγες μέρες ένα τοίχο του σχολικού κτιριακού συγκροτήματος, στο οποίο στεγάζεται το το 7ο Λύκειο Καλαμαριάς.

Στο πλαίσιο του πρωτοποριακού προγράμματος «Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια» μέλη της Ομάδας Urban Act με τη συμμετοχή του Ιταλού προσκεκλημένου καλλιτέχνη Cheone, και τη συνεργασία και στήριξη του Ιταλικού Μορφωτικού Ινστιτούτου Αθηνών, ομόρφυναν την εικόνα της σχολικού κτιρίου αλλά και της γειτονιάς που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της.

Τοιχογραφία της Urban Act στο 7ο Λύκειο Καλαμαριάς 7ο Λύκειο Καλαμαριάς 7ο Λύκειο Καλαμαριάς: Τοιχογραφία της Urban Act σε τοίχο του σχολείου                Urban Act    7                  1
Στην ομαλή υλοποίηση αυτής της δράσης και της λειτουργίας, που τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμαριάς και αποβλέπει σε όμορφες πόλεις, με ελεύθερους δημόσιους χώρους και συμμετοχικούς πολίτες, συμμετείχε η ομάδα μαθητών της Βουλής των Εφήβων του 7ου Λυκείου. Η δράση φιλοξενήθηκε από τη διεύθυνση του σχολείου και με χορηγό την Flame.

7ο Λύκειο Καλαμαριάς

Previous Post
Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *