Φθιώτιδα: Σε κυκλοφορία η νέα γέφυρα του Σπερχειού

Ένα έργο που υπήρξε απαίτηση ετών για την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Φθιώτιδας, παραδόθηκε σε κυκλοφορία σήμερα, Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020. Πρόκειται για την κατασκευή της νέας μεταλλικής γέφυρας στο Παλιούρι της Κοινότητας Καστρίου του Δήμου Μακρακώμης, προϋπολογισμού 500.000 €, που χρηματοδότησε και υλοποίησε η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Η παράδοση της γέφυρας έγινε παρουσία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνη Σπανού, του Αντιπεριφερειάρχη κ. Θανάση Καρακάντζα, του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Ηλία Σανίδα, του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας κ. Κώστα Καραγιάννη, του Αντιπεριφερειάρχη Περιβάλλοντος κ. Ηλία Κυρμανίδη, του Δημάρχου Μακρακώμης κ. Γιώργου Χαντζή, στελεχών των Τεχνικών Υπηρεσιών και εκπροσώπων της τοπικής κοινωνίας.

Φθιώτιδα: Σε κυκλοφορία η νέα γέφυρα του Σπερχειού Φθιώτιδα Φθιώτιδα: Σε κυκλοφορία η νέα γέφυρα του Σπερχειού spanos gefira paliouri
«Ο Σπερχειός δεν πρέπει να μας χωρίζει, αλλά να μας ενώνει. Έτσι σήμερα παραδίδουμε ένα έργο που ενώνει. Η νέα γέφυρα Καστρίου είναι απαραίτητη για την εξυπηρέτηση των κατοίκων και των διερχομένων της ευρύτερης περιοχής της Δυτικής Φθιώτιδας και παρέχει άνετη και ασφαλή μετακίνηση προς την κοιλάδα του Σπερχειού. Ευχόμαστε καλές και ασφαλείς μετακινήσεις!», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός.

Φθιώτιδα:

Φθιώτιδα: Σε κυκλοφορία η νέα γέφυρα του Σπερχειού

Previous Post
Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *