Τρίκαλα: Οι ισχυροί άνεμοι ξερίζωσαν λεύκα

Ο ισχυρός άνεμος που έπληξε τα Τρίκαλα τις πρωινές ώρες της Τρίτης 13 Οκτωβρίου 2020 ήταν η αιτία της πτώσης μεγάλης λεύκας στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Τρικάλων. Η λεύκα είχε φυτευθεί προ πολλών ετών και προφανώς το ριζικό σύστημα δεν άντεξε τους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν το πρωί. Άμεσα οι υπηρεσίες του Δήμου Τρικκαίων, καθαριότητας και πρασίνου, συντεταγμένα προχώρησαν στην κοπή του δέντρου και των κλαδιών, καθαρίζοντας παράλληλα τον χώρο.

Τρίκαλα: Οι ισχυροί άνεμοι ξερίζωσαν λεύκα Τρίκαλα Τρίκαλα: Οι ισχυροί άνεμοι ξερίζωσαν λεύκα                                        2
Τις εργασίες επέβλεπαν και οι δύο αρμόδιοι αντιδήμαρχοι κ. Ζιώγας και Ντιντής. Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Τρικκαίων το τελευταίο διάστημα υλοποιεί δύο εργολαβίες για τα δέντρα. Η μία αφορά στο κλάδεμα δέντρων στα Τρίκαλα και τα χωριά, κατόπιν σχετικής εισήγησης των γεωπόνων. Η δεύτερη αφορά σε καθαρισμό περιοχών από πλατάνια που έχουν προσβληθεί από το μεταχρωματικό έλκος ή από άλλα δέντρα που έχουν προσβληθεί από άλλες ασθένειες.

Τρίκαλα Τρίκαλα: Οι ισχυροί άνεμοι ξερίζωσαν λεύκα
Τρίκαλα: Οι ισχυροί άνεμοι ξερίζωσαν λεύκα

Τρίκαλα: Οι ισχυροί άνεμοι ξερίζωσαν λεύκα

Previous Post
Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *