Οι παίδες του Ναυτικού Ομίλου Πατρών στον Περιφερειάρχη Δυτ. Ελλάδας

Οι παίδες του Ναυτικού Ομίλου Πατρών που κατέκτησαν φέτος χάλκινο μετάλλιο και την τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα επισκέφθηκαν σήμερα Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020, τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη στην έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα.

Ο Περιφερειάρχης συνεχάρη τους αθλητές και το τεχνικό επιτελείο για την επιτυχία τους, τονίζοντας ότι οι διακρίσεις, ιδιαίτερα σε αυτές τις ηλικίες, συνιστούν θετικό παράδειγμα για την ελληνική νεολαία, διαμορφώνοντας ταυτόχρονα ένα αποτύπωμα για την κοινωνία.

«Ελπίζουμε να βλέπουμε όλο και περισσότερους νέους να ασχολούνται με τον αθλητισμό. Συνεχίστε να βάζετε στόχους και να τους κατακτάτε. Σας ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και ευόδωση των στόχων σας και είμαστε δίπλα σας να σας στηρίξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Φαρμάκης.

Τους αθλητές συνόδευαν ο προπονητής τους Κώστας Σακκαλής, ο βοηθός προπονητής Βασίλης Λαμπάτος, ο υπεύθυνος της ομάδας Αλέξανδρος Χριστοδουλόπουλος και ο εκπρόσωπος της Διοίκησης Νικόλαος Φιλόπουλος.

Οι παίδες του Ναυτικού Ομίλου Πατρών ευχαρίστησαν την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη για τη στήριξη στον αθλητισμό, ενώ παρέδωσαν στον κ. Φαρμάκη το Λεύκωμα για τα 80 Χρόνια Ιστορίας του Ναυτικού Ομίλου Πατρών, ένα μπλουζάκι της ομάδας και μία μάσκα προστασίας.

Previous Post
Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *