Δήμος Ελασσόνας: Εντατικοί καθαρισμοί παντού

Στην πόλη και στις τοπικές κοινότητες ο Δήμος Ελασσόνας συνεχίζει τις προγραμματισμένες παρεμβάσεις της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος σε άριστη συνεργασία με την υπηρεσία Καθαριότητας και Πρασίνου. Ειδικότερα από τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου έως και την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, τα συνεργεία του δήμου συντονισμένα πραγματοποίησαν καθαρισμούς και καλλωπισμούς κοινόχρηστων χώρων στις Κοινότητες Λιβαδίου και Δρυμού.

Το πλύσιμο των κάδων συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και αυτή την εβδομάδα, όπου το καδο-πλυντήριο πραγματοποίησε πλύσεις σε κάδους στις Κοινότητες Συκέας, Ανάληψης, Κρανέας, Λουτρού και Στεφανοβούνου.

Συνεργεία εργάστηκαν συντονισμένα στην πόλη της Ελασσόνας για τις εξής εργασίες: Καλλωπισμό και κλάδεμα στον περιβάλλοντα χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου, καθώς επίσης και σε μεγάλο τμήμα της γύρω περιοχής στο ΕΠΑΛ Ελασσόνας.

Επίσης, ο Δήμος Ελασσόνας πραγματοποίησε σχολαστικό καθαρισμό μετά την απομάκρυνση των συνεργείων από την πλατεία Βαροσίου, τόσο από συνεργείο του δήμου όσο και από συνεργείο της ΔΕΥΑ Ελασσόνας.

Δήμος Ελασσόνας: Εντατικοί καθαρισμοί παντού Δήμος Ελασσόνας Δήμος Ελασσόνας: Εντατικοί καθαρισμοί παντού                                          13
Καθημερινά ξυλουργοί και ηλεκτρολόγοι συνεχίζουν συντηρήσεις όπου κρίνεται απαραίτητο και το φορτηγό για ογκώδη αντικείμενα και κλαδιά τα συγκεντρώνει από όλη την πόλη της Ελασσόνας. Προς διευκόλυνση όλων, καλό θα ήταν οι πολίτες να ενημερώνουν την υπηρεσία στο τηλέφωνο 2493024970, πριν την τοποθέτηση αυτών δίπλα στους κάδους, ώστε να γίνεται πιο εύκολη και γρήγορη η συγκομιδή τους.

Δήμος Ελασσόνας

Δήμος Ελασσόνας: Εντατικοί καθαρισμοί παντού

Previous Post
Next Post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *